Atbilde uz jautājumu, kad cilvēkam ir pietiekoši nauda ir ļoti sarežģīta, un lielā mērā atkarīga no konteksta. Epizodes laikā mēs apskatām vairākas iespējas, kā to iespējams novērtēt.

Lai vieglāk sekot līdzi aprēķiniem esam sagatavojuši failu, kurā iespējams redzēt arī formulas un komentēt mūsu risinājumu, kā arī nokopēt sev.

Aprēķinu fails

Labojumi

Kaspars sajauca Pablo Piccaso ar Salvadoru Dali. Pirmais ir Pablo Piccaso un otrais ir  Salvadors Dali ar savu ocelotu.

Portrait of Pablo PicassoArtist Salvador Dali and his ocelot, Babou.

Atsauces

  1. FIRE kustības apraksts – https://www.investopedia.com/terms/f/financial-independence-retire-early-fire.asp
  2. Roberta Kiosakī grāmata – https://www.zvaigzne.lv/lv/gramatas/apraksts/2242-bagatais_tetis_nabagais_tetis.html

Pievienojies sarunai

5 komentāri

  1. Kungi!

    Ļoti interesants temats un diskusija. Diemžēl, frāzes: ‘tā kā’, ‘piemēram’, ‘ok’, ‘šitā, šitais utt’ (nav tādā vārda, ir šādi), pofig, citi anglicismi – podkastu padara par grūti klausāmu (pat uz robežas neciešamu).

    Lai veicas!

    Patīk

  2. Gribēju pateikt paldies! Klausos Jūsu podcastu jau no vasaras sākuma un uzzinu daudz ko noderīgu. Taču tikai septembri beidzot uztaisiju budžetu un palīdzēju uztaisīt to katram no gimenes locekļiem, dzīvesbiedram un arī draudzenei.

    Patīk

    1. Liels paldies, Krista! Mums prieks, ka noder un ir patīkami klausīties.
      Ja izveidoji budžetu septembrī, tas ir ļoti labi. Man pagāja vismaz gads, kopš zināju, ka to gribu izdarīt un patiesībā izdarīju 😉 vēl vairāk – Tu palīdzēji arī citiem – tas ir ļoti daudz! Ceru, ka tas ļaus aizvien mazāk uztraukties par naudu

      Patīk

Komentēt